...

Norsk Forum for Bedre Innemiljø for Barn

Nytt spørsmål er kommet til NFBIB

Under fanen ofte stilte spørsmål har vi fått inn mange gode spørsmål. Vi vil svare på dem fremover. Følg med på:

Ofte stilte spørsmål – NFBIB (bedreinnemiljoforbarn.no)

og les hva vi svarer.

Det sist spørsmålet lyder slik:

Jeg har en bekjent som har fått et barn og jeg ønsker å lage en ball av ull fra hunden min. Hunden er langhåret og det er underulla som jeg har gredd ut som jeg skal bruke til å lage noe av. Jeg tror samboeren til min venn er allergisk mot dyr og det er det som gjør det vanskelig, så jeg lurer på om en allergisk person kan reagerer på ulla? Har dere evt. noen tips om hvordan jeg kan gjøre ulla allergivennlig?

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer