...

Personvernerklæring for Norsk Forum for Bedre Innemiljø for Barn (NFBIB)

Vår nettstedsadresse er: bedreinnemiljoforbarn.no / nfbib.org

1. Behandlingsansvarlig

Leder Marianne Bjerke er på vegne av Norsk Forum for Bedre Innemiljø for Barn (NFBIB) behandlingsansvarlig for forumets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer ingen personopplysninger direkte på dette nettstedet.

3. Kontaktskjema

Bruker du vårt kontaktskjema vil vi få navn, e-post og telefonnummer, men dette vil bli lagret lokalt på maskiner NFBIB benytter.

4. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene du har gitt oss for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som bruker.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Les mer om bruk av informasjonskapsler her:

 

Retningslinjer for informasjonskapsler / cookies

Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.

Hvordan og hvorfor bruker man cookies?

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.

Tredjeparts-cookies

Vi bruker tredjeparts-cookies for å spore hvordan du bruker nettsiden vår, for eksempel hvilke sider du besøker og hvor lang tid du bruker på dem. Dette gir oss en bedre forståelse av hvordan folk bruker nettsidene våre og hvordan de finner frem til dem, noe som igjen gjør oss i stand til å lage bedre kampanjer.

Hvordan man deaktiverer cookies

Du kan forhindre bruk av cookies i nettleserens innstillinger, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettsidene du besøker. Bruk av cookies er ikke essensielt for nettsiden vår, men det kan forbedre brukeropplevelsen din.

Dersom du ønsker å slette cookies fra nettleseren din, sjekk ut denne guiden: Hvordan sletter jeg cookies?

 

6. Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

7. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

8. Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresse:

NFBIB

c/o Marianne Bjerke

Hovlandvegen 86

2170 FENSTAD

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.