...

Norsk Forum for Bedre Innemiljø for Barn

Les dette om du har hatt vann/flomskade i din bolig

IMG_1215-674x506x0x0x674x506x1685906314

Har du fått vann eller flomskade i ditt hus, er det mange viktige spørsmål du må ta stilling til.

NFBIB får mange spørsmål om alt som berører barns innemiljø og vi besvarer dem etter tur i vår FAQ (Ofte stilte spørsmål).

Nå på ettersommeren har de fleste spørsmål handlet om vann og fuktskader i huset.

Spørsmål i FAQ: Boligen vår har vært utsatt for flomskade der det også kom vann opp av sluket på badet. Vannet stod ca 20 cm. opp på veggene i 1. etasje. I morgen kommer representant fra forsikringsselskapet og et skadesaneringsfirma for å se på skadene og foreslå utbedringer. Dette er et ukjent område for meg. Kan dere hjelpe meg med noe spørsmål jeg bør stille?

Det er et viktig spørsmål som du stiller, for hvis en vannskade ikke blir tørket på en forsvarlig måte kan det føre til stor skade på boligen og gjøre den ubeboelig. Mangelfull eller feil uttørking kan i flere tilfeller etter gjenoppbygging føre til helseproblemer og for beboere. I din situasjon har vann trengt inn i alle yttervegger og innervegger slik at veggplater, isolasjon og listverk er oppfuktet.

Les videre her:

https://www.bedreinnemiljoforbarn.no/faq/

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.