...

Norsk Forum for Bedre Innemiljø for Barn

Allergifrisk 2024 – konferansen i Helsedirektoratet ble åpnet av Statssekretær..

Allergifrisk 2024 

Årets konferanse i Helsedirektoratet hadde et sterkt faglig program og ble åpnet av Statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt.

Statssekretæren påpekte at regjeringens Folkehelsemelding vektlegger forebygging og i det ligger det godt innemiljø både for barn og voksne i sine barnehager, skoler og på sine arbeidsplasser.

Statssekretæren gjentok det Regjeringen har sagt tidligere - ingen skal bli syk av å gå på skolen. Barns gode lærings- og innemiljø er viktig for folkehelsen. - NFBIB venter på handlingen bak disse ordene.

Allergifriks 2024 Bg

Helsedirektør Bjørn Guldvog understreket hvor viktig Allergifrisk konferansen er som nettverksbygger, med faglig utveksling av undervisningsopplegg, pasientskoler og kasuistikker med mer.

Allergifrisk konferansene har vært arrangert i mer enn 10 år og står sterkt som nettopp en nettverksarena og den er år etter år fulltegnet.  Første gang den ble arrangert var i 2011 og det var Anders Smith og Marianne Bjerke fra Helsedirektoratet som var primus motor for møtet sammen med Kai Håkon Carlsen. Professor Dr. Med Kjell Aas var æresgjest under denne første Allergifrisk konferansen.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.