...

Norsk Forum for Bedre Innemiljø for Barn

Nytt spørsmål til NFBIB om plastleker og kjemikalier?

Spørsmålene til vår : Ofte stilte spørsmål - fortsetter og strømme inn. Vi vil legge spørsmål med svar ut i tur og orden - hver uke fremover.

Her er ukens spørsmål (spørsmål 15):

Min lille sønn går i barnehagen og jeg har tatt opp med dem min bekymring for bruk av plastleker, lego, kopper og tallerkener og formingsartikler osv. Små barn skal ikke omgi seg med så mye kjemikalier. Spesielt ikke gutter. Heller ikke skal det være plast i inventaret. Jeg har sendt med noen treleker, men føler ikke at jeg når igjennom med min bekymring. Jeg ønsker at drikkeutstyr og spiseutstyr er av silikon. Jeg leser på internett om all bruk av kjemikalier i leker og utstyr til barn og er meget bekymret. Hva kan jeg som far gjøre?

Du ser NFBIBs svar her: Ofte stilte spørsmål – NFBIB (bedreinnemiljoforbarn.no)

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer